1

Vanwege het rendement

Dat beleggen in trends lucratief kan zijn, bewijst het verleden wel. Begin 2015 bestond het aanbod van Trend Invest uit 8 Trends. In 2015 hebben deze 8 Trends het duidelijk beter gedaan dan de AEX-Index of de MSCI World-Index. In 2015 komt de AEX uit op een winst van 4,1%. De MSCI staat op een winst van 10,4%. Het gemiddelde van de Trends van Trend Invest komt echter uit op een plus van 14,7%.*

2

Voor een betere spreiding

Door voor een deel in Trends te beleggen breng je een bredere spreiding aan in je aandelenportefeuille. De meeste Trends van Trend Invest bestaan uit 15 tot 30 aandelen.

 

3

Vanwege het gemak

Bij Trend Invest kan je eenvoudig en gemakkelijk beleggen in Trends, selecties van aandelen die aansluiten bij een trend of een thema. Dat bespaart een hoop uitzoekwerk. Maar ook bij het beleggen zelf staat het gemak voorop. Bij het doen van aan- en verkooporders. Maar ook als u de ontwikkelingen van uw beleggingen wilt volgen.

Nu starten met Trend Invest

* Het rendement van 14,7% betreft de Trends Online Shopping, Biotech, Zonne-energie, Cyber Security, Sterke Merken, Gay Friendly, Vrouwen aan de Top en 3D-Printing en is berekend vanaf 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. Deze rendementen betreffen resultaten uit het verleden en vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het weergegeven rendement betreft een bruto-resultaat. Het rendement is berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9% over de waarde van de order.