Is Trend Invest geschikt voor u?

De Trends van Trend Invest hebben al mooie rendementen laten zien (zie overzicht).* En de groeiverwachtingen voor de verschillende Trends liegen er ook niet om. Dit betekent echter niet dat de waardeontwikkeling van de Trends van Trend Invest in een rechte lijn omhoog gaat. Trends bestaan voor 100% uit aandelen en kennen over het algemeen een volatiel koersverloop. Een belegging in deze Trends is daarom niet geschikt voor beleggers met een korte horizon, gelukszoekers en voor beleggers die weinig tot geen risico willen lopen. Dus behoort u tot deze groep dan is het niet verstandig om in Trends te gaan beleggen.

Maar beleggen in Trends is wel geschikt voor verstandige beleggers met een beleggingshorizon die wat verder reikt dan een paar maanden.

       


* Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.