Nieuwe kansen voor beleggers

Veel mensen vinden het heel interessant krachtige trends als duurzame energie, biotech, 3D-printing en robotica te volgen. Mede omdat zich steeds meer bijzondere en soms ook heel hoopgevende ontwikkelingen voordoen.

Schonere lucht en bijzondere medische toepassingen

Door de razendsnelle kostendaling en een efficiëntere technologie zal duurzame energie de komende jaren fossiele brandstoffen gaan verdringen. Resultaat: een schonere lucht. En daar profiteren we allemaal van! Ontwikkelingen bij biotech kunnen een deel van de oplossing van het mondiale voedselprobleem zijn. Ook ziet de medische wereld steeds meer mogelijkheden om 3D-printing te gebruiken. Zo werd in Nederland een gecompliceerde hartoperatie bij een baby succesvol uitgevoerd. Door het geprinte 3D-model van het hartje zagen de artsen in één oogopslag hoe ze te werk moesten gaan.

Columbus

Als u geïnteresseerd bent in innovatieve trends, bent u hoogstwaarschijnlijk ook iemand die midden in de wereld staat. En het interessant vindt om op de hoogte te blijven van uitvindingen en innovaties. Want laten we niet vergeten dat overal ter wereld mensen gepassioneerd met de toekomst bezig zijn. Met uitvindingen en ontwikkelingen die ons leven schoner, veiliger en aangenamer maken. Deze ontwikkelingen staan nooit stil. En het is geweldig hiervan op de hoogte te blijven. We blijven immers nieuwsgierig naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Naar wat zich ‘achter de horizon verschuilt’. In die zin hebben we misschien wel allemaal iets van Columbus in ons.

Nieuwe kansen

Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer mensen het leuk en fascinerend vinden technologisch gedreven trends te volgen. En deze trends bieden nieuwe kansen voor beleggers. Want het rendement van aandelen die een krachtige trend vertegenwoordigen, kan snel oplopen. Beleggers die een aantal jaar geleden in Apple – de aanjager van de smartphonetrend – belegden, boekten honderden procenten koerswinst. En ook aandelen in bijvoorbeeld de duurzame energie-sector laten de afgelopen jaren sterke prestaties zien.

Ook beleggers die (breed gespreid) voor bijvoorbeeld online shopping kozen, boekten de afgelopen jaren hele mooie rendementen.

Gemakkelijk en efficiënt

Trend Invest biedt beleggers de mogelijkheid om gemakkelijk en efficiënt te beleggen in trends, zoals Duurzame Energie, Biotech, 3D-Printing, Online Shopping en Robotica.

Fascinerend en aantrekkelijk

Het volgen van belangrijke trends is dus niet alleen fascinerend. Veel trends gaan namelijk gepaard met hoopgevende technologische en maatschappelijke ontwikkelingen én bovendien zijn ze ook nog eens vanuit beleggingsperspectief vaak heel aantrekkelijk.

 

Ontdek alle Trends van Trend Invest       Zo werkt beleggen bij Trend Invest

 

* Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico's vindt u op deze website.