Online beleggen in trends en ideeën bij Trend Invest

Beleggen in zaken waar je zelf in gelooft

Auteur:

Je kunt als belegger je keuze op individuele aandelen of beleggingsfondsen laten vallen. Dat is beleggen zoals we dat al decennia kennen. Maar sinds kort kun je in Nederland ook beleggen op een nieuwe manier. Aansluitend bij je eigen visie op belangrijke ontwikkelingen in de wereld. Beleggen in trends en ideeën waarin je zelf gelooft. 

Bij Trend Invest bepaal je als belegger welke trends en ideeën je interessant en kansrijk vindt. Trend Invest maakt het dan verder heel makkelijk, want zij selecteren een set aandelen die echt aansluit bij de trend(s) en geven ook updates als de trend moet worden aangepast. Dat maakt beleggen anders dan voorheen. Interessanter, leuker. 

Records breken

Iedereen gelooft wel in bepaalde zaken. Neem zonne-energie, de verwachting is dat dit toch echt de meest kansrijke energiebron van de toekomst zal zijn. Een andere trend, cyber security. Dit wordt in een wereld waarin steeds meer online gebeurt, bijvoorbeeld betalingen, alleen maar belangrijker. Online shopping is nog zo’n trend waarvan het belang alleen maar toeneemt. Recent zijn er weer records gebroken bij online verkopen in de VS, China en Europa. En van 3D Printing hoor je dat steeds meer kenners voorspellen dat dit tot een derde industriële revolutie zal uitgroeien. Dit zijn 4 Trends van de 7 die Trend Invest nu al aanbiedt. En er komen er meer aan!

Trends vertalen naar beleggingskansen

Tot dusver was het niet echt mogelijk om dergelijke trends eenvoudig te ‘vertalen’ in aansluitende beleggingen. Een belegger die zonne-energie een kansrijke trend acht, moet onderzoeken welke beursgenoteerde ondernemingen daarin actief zijn. Dan moet er met name op de Amerikaanse en Chinese aandelenbeurzen gespeurd worden. Trend Invest maakt het beleggers wat dat betreft nu heel makkelijk. Want er zijn door Trend Invest als het bijvoorbeeld om zonne-energie gaat 20 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. Met een goede weging, waardoor het naar omvang grootste bedrijf ook de grootste weging in het aandelenpakket heeft. Het leuke is ook dat je als belegger heel duidelijk en transparant kunt zien in welke bedrijven je dan investeert.

Minimaal € 2.500

Met minimaal € 2.500 kunnen beleggers nu al in 7 trends en ideeën beleggen. Eenvoudig en snel en helemaal online. En leuk en spannend. Bovendien gaat het om kansrijke trends en ideeën. Want de rendementen van de trends van Trend Invest liegen er niet om. Alle informatie van Trend Invest over de rendementen, kosten en de risico’s vindt u op www.trendinvest.nl. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze helpdesk: 020 - 522 20 70.

Bij Trend Invest belegt u op basis van een execution only-dienstverlening. U wordt dus niet persoonlijk geadviseerd over uw beleggingen. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Trend Invest is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen B.V.