Rendement cyber security aandelen Trend Invest

Cyber Security koploper

Auteur:

De toenemende criminaliteit op internet leidt er toe dat overheden en bedrijven fors investeren in cyber security. Vooral een aantal bedrijven uit de financiële sector hebben recentelijk grote investeringen aangekondigd. Cyber Security aandelen doen het dan ook goed op de beurs.

Dat geldt ook voor aandelen in de e-commerce sector. In China en de V.S. werden de afgelopen maand, rond enkele feestdagen, alweer nieuwe records gebroken. Ook in Europa zullen naar verwachting deze maand nieuwe records worden neergezet.

Daarnaast blijven ook Zonne-energie en Vrouwen aan de Top het goed doen. 

Hekkensluiter in zowel het 12-maands overzicht als in het overzicht van 6 maanden is 3D Printing. Na een koersstijging van 291% in 2013 van de geselecteerde aandelen van deze Trend gaat het in 2014 duidelijk een stuk moeizamer.

Rendementen Trends Trend Invest van afgelopen jaar en halfjaar
Ontdek hier kansrijke Trends die bij u passen >>


* De weergegeven rendementen betreffen gesimuleerde rendementen en zouden zijn behaald, indien u 12 maanden (periode tussen 09-12-2013 en 09-12-2014) respectievelijk 6 maanden (periode tussen 09-06-2014 en 09-12-2014) geleden in deze Trend had belegd. Deze fictieve, in het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De weergegeven rendementen betreffen bruto-resultaten. Deze rendementen zijn berekend exclusief de kosten voor aan- en verkopen variërend tussen de 0,45% en 0,9%, de kosten voor het ontvangen van beleggingsaanbevelingen (€ 7,50 per kwartaal) en, indien u daarvan gebruik wilt maken, de kosten van de Trend Update van 0,8% per jaar. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Trend Invest is een handelsmerk van Wijs & van Oostveen.