Zo werkt beleggen met Trend Invest

Trend Invest, zo werkt het

Auteur:

Trend Invest maakt het mogelijk om eenvoudig te beleggen in kansrijke trends en ideeën. Maar hoe werkt dat nou precies? En wat zijn de kosten?

8 mogelijkheden

Momenteel biedt Trend Invest 8 mogelijkheden. Variërend van Zonne-energie tot Sterke Merken. Trend Invest selecteert aandelen die samen een trend of idee vertegenwoordigen. Zo’n selectie van aandelen wordt een Trend genoemd. U kunt Trends aankopen vanaf € 2.500,-. En daarna?
 

  • U kiest voor gemak

    Om ervoor te zorgen dat de selectie van aandelen  goed blijft aansluiten bij de marktontwikkelingen geeft Trend Invest elk kwartaal voor elke Trend beleggingsaanbevelingen. Als u voor gemak kiest dan kunt u Trend Invest een doorlopende opdracht geven om deze aanbevelingen voor u uit te voeren. U heeft er dan geen omkijken meer naar.
     
  • U doet het zelf

    Ook in dit geval ontvangt u elk kwartaal beleggingsaanbevelingen. Alleen in dit geval laat u de beleggingsaanbevelingen niet automatisch uitvoeren. Goed om te weten is dat u op elke beursdag aandelen kunt bijkopen of verkopen.


Kosten


De transactiekosten bij Trend Invest bedragen 0,9%. Echter, indien u een Trend verkoopt en direct een andere Trend aankoopt, betaalt u slechts de helft.  Voor de beleggingsaanbevelingen wordt € 7,50 per kwartaal in rekening gebracht. Gaat u voor gemak en geeft u een doorlopende opdracht om de beleggingsaanbevelingen voor uw rekening uit te voeren dan wordt er per kwartaal 0,2% over de waarde van de Trend in rekening gebracht. 

Aan de slag

Het openen van uw eigen Trend Invest-rekening doet u volledig digitaal binnen 10 minuten. Binnen een paar dagen kunt u dan starten met beleggen in kansrijke trends en ideeën. 

Meer informatie

Alle informatie van Trend Invest over de rendementen, kosten en de risico’s vindt u op deze website. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze helpdesk: 020 - 522 20 70.

Bij Trend Invest belegt u op basis van een execution only-dienstverlening. U wordt dus niet persoonlijk geadviseerd over uw beleggingen. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Trend Invest is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen B.V.