Waarom beleggen in de Trends van Trend Invest

3 redenen om in Trends te beleggen

Auteur:
 1. Omdat je belegt in zaken waarin je zelf gelooft!

  Het ‘gewone beleggen’ is eigenlijk voortdurend keuzes maken. Kies ik voor aandeel A of voor aandeel B, het ene beleggingsfonds of het andere? En waarom maak ik die keuze? Je kunt het natuurlijk ook omdraaien en krachtige mondiale ontwikkelingen, trends, als uitgangspunt nemen. Dan beleg je in ontwikkelingen waarin je zelf gelooft. Want iedereen gelooft wel in bepaalde zaken. In zonne-energie of in biotech. Of wellicht in 3D-printing. Trend Invest biedt 8 verschillende mogelijkheden. Allemaal kansrijke en boeiende Trends.
   
 2. Omdat beleggen in trends uitzicht biedt op een fraai rendement

  Sommige trends zetten echt door, andere ‘sterven’ in schoonheid. Maar als een trend doorzet, kan dat ook voor beleggers zeer interessant zijn. Wie 5 jaar geleden de gigantische groei van de verkoop van smartphones had voorzien, had daar geen spijt van gekregen. Sommige trends krijgen zo’n enorme en mondiale betekenis en kracht dat de koersen van de ondernemingen die zo’n trend verte-genwoordigen ‘exploderen’. Een andere trend, biotech, is al veel langer gaande. Ook hier is er sprake van grote koersstijgingen. De MSCI World Biotechnology Index steeg de afgelopen 3 jaar met 238%. En de verwachtingen voor biotech blijven onverminderd positief. En datzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld zonne-energie.
   
 3.  Omdat de wereld nooit stil staat

  Als je geïnteresseerd bent in trendbeleggen, ben je hoogstwaarschijnlijk ook iemand die middenin de wereld staat. Iemand die het interessant vindt om ontwikkelingen en innovaties te volgen. Laten we namelijk niet vergeten dat overal ter wereld mensen gepassioneerd bezig zijn met uitvindingen en ontwikkelingen die de wereld aangenamer, veiliger, welvarender, schoner en beter maken. De wereld – en bijzondere ontwikkelingen, aangejaagd door bijzondere mensen – staat dus nooit stil. We zijn en blijven nieuwsgierig naar wat er in de toekomst staat te gebeuren. Naar wat er achter de horizon plaatsvindt. In die zin zijn we misschien allemaal wel een beetje Christoffel Columbus. Voor beleggers met die nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen en trends is Trend Invest het aangewezen platform.

Ontdek alle Trends >> 

Meer informatie

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze helpdesk: 020 - 522 20 70.
 

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De weergegeven verwachtingen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Trend Invest is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen B.V.