Beleggen in 4 sterke trends met mooie rendementen

4 Sterke Trends die je niet mag missen

Auteur:

Trend Invest maakt het voor beleggers mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend te beleggen in snelgroeiende trends. Trends worden steeds populairder bij beleggers. En dat is niet vreemd, want trends groeien vaak krachtig.

Er zijn 4 trends die momenteel volop in de belangstelling staan. 4 trends, die je als belegger eigenlijk niet mag missen.

 

 • Online Shopping

  Trend Online ShoppingOver de hele wereld neemt de omvang van online shopping rap toe. Zo zal de Europese e-commerce omzet dit jaar met 18,4% stijgen. Toch is het aandeel van online shopping in de totale retailbestedingen dan nog steeds maar 8,4%. Er is dus nog veel ruimte voor verdere groei. Volgens de berekeningen van onderzoeksbureau eMarketer zullen de mondiale online verkopen tot en met 2017 met gemiddeld ruim 16% per jaar stijgen, naar een totale waarde dan van ruim € 1800 miljard. Beleggers die een graantje willen meepikken van de internationale groeimogelijkheden voor online winkelen kunnen bij Trend Invest instappen in de Trend Online Shopping. Met daarin 29 toonaangevende internationale aandelen.


  Rendement dit jaar: 38,4%*

 

 • Duurzame Energie

  Trend Duurzame EnergieDuurzame energie is een trend die mondiaal sterk aan kracht wint. Pensioenfonds ABP bijvoorbeeld gaat fors meer in duurzame energie investeren. De situatie in Europa is extra interessant, vanwege de keiharde doelstellingen die binnen de Europese Unie in het beleidsplan Europa 2020 zijn afgesproken. Die doelstelling is een duurzaam aandeel van 20% in de totale energieconsumptie in het jaar 2020 en 27% in 2030. Volgens de prognoses is het nu binnen de EU 15,7%. Er zijn de komende jaren forse investeringen nodig om die doelstellingen te behalen. Als je wilt profiteren van de forse groei bij duurzame energie dan kun je overwegen om in te stappen in de Trend Duurzame Energie van Trend Invest, met 15 toonaangevende Europese duurzame energieondernemingen, of in de Trend Zonne-energie. Met daarin 20 toonaangevende internationale aandelen. 

          Rendement Zonne-energie dit jaar: 18,9%*
          Rendement Duurzame energie dit jaar: 56,4%*    
 

 • Cyber Security

  Trend Cyber SecurityBedrijven en overheden worden online steeds vaker bestookt door cyber criminelen. Om zich te beveiligen zullen die bedrijven en overheden mee moeten in de wedloop met die criminelen en hackers. Waardoor er telkens nieuwe en geavanceerde software van cyber security ondernemingen nodig is om die aanvallen te pareren. De voorspellingen van onderzoeksbureaus voor de markt van cyber security – 50% groei tot 2017 – worden waarschijnlijk naar boven bijgesteld. Beleggers die willen profiteren van groei binnen de cyber security-sector kunnen overwegen bij Trend Invest in de Trend Cyber Security stappen. Met daarin 19 toonaangevende cyber security-aandelen uit landen als de VS, Japan en Canada.
   

          Rendement dit jaar: 28,1%*
 

 • Biotech

  Trend BiotechDe grote farmaceuten verdienen hun geld vooral door patenten op medicijnen. Daarvan lopen er regelmatig af, de zogeheten patentcliff. Om hun voorraad patenten op peil te houden, speuren de Big Farma-bedrijven als ware talentenscouts ‘de velden af’. Op zoek naar biotechbedrijven die veelbelovende medicijnen ontwikkelen. Circa 70% van de nieuwe medicijnen wordt nu door biotech-ondernemingen ontwikkeld en 30% door de Big Farma-bedrijven. En volgens specialisten zal die situatie nog decennia zo blijven. Wat telkens weer tot overnames van biotechbedrijven en oplopende koersen leidt. Via Trend Invest is het heel eenvoudig om breed gespreid in biotech te beleggen. Met de Trend Biotech, met daarin 26 toonaangevende, internationale biotechaandelen.

  Rendement dit jaar: 30%*


Ontdek alle Trends van Trend Invest                       Zo werkt beleggen bij Trend Invest
 


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website.Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Met betrekking tot de Trends Online Shopping, Cyber Security en Biotech is het rendement berekend vanaf 1 januari 2015 tot en met 7 november 2015 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. Met betrekking tot de Trend Duurzame Energie is het rendement berekend op grond van (1) een simulatie van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend vanaf 1 januari 2015 tot aan de startdatum van de Trend, namelijk 24 augustus 2015, en (2) de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend vanaf de startdatum van de Trend tot en met 7 november 2015. Deze werkelijke en fictieve rendementen betreffen resultaten uit het verleden. Deze vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het weergegeven rendement betreft een bruto-resultaat. Het rendement is berekend exclusief de kosten voor aan- en verkopen variërend tussen de 0,45% en 0,9%, de kosten voor het ontvangen van beleggingsaanbevelingen (€ 7,50 per kwartaal) en, indien u daarvan gebruik wilt maken, de kosten van de Trend Update van 0,8% per jaar.