Rendementen van Trends gemiddeld 8,0%*

8,0% gemiddeld*

Auteur:

Hieronder vindt u een overzicht van de rendementen van alle Trends van Trend Invest tot 12 april 2017. Het gemiddelde komt uit op een rendement van 8,0%. Het zijn de rendementen sinds de start van dit jaar. Bij beleggen in aandelen is het van belang om een langetermijnvisie te hebben. Dit geldt zeker ook voor het beleggen in de Trends van Trend Invest. 

 

 Trends  YTD rendement*
 Social Media  15,5%
 Online Gaming  15,3%
 Robotica  12,7%
 Medische Apparaten  11,6%
 Online Shopping  11,2%
 Biotech  10,9%
 Duurzame Energie  10,5%
 Cyber Security  9,0%
 Internet of Things  8,5%
 3D-Printing  7,5%
 Prijsvechters   7,2%
 Zonne-energie  1,9%
 Gezonde Voeding  -3,3%
 Sport en Fit  -4,3%


 

                


Bent u al cliënt bij Trend Invest en wilt u een Trend aankopen of uw positie in een Trend uitbreiden?
Klik dan hier >>
 


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Het rendement van de Trends is berekend vanaf 1 januari tot 12 april 2017 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trends. Deze rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.