Beleggen volgens advies van Warren Buffett

Advies van Warren Buffett

Auteur:

“Wees angstig als anderen gretig zijn en gretig als anderen angstig zijn”. Een van de bekendste adviezen voor beleggers van de beste belegger ter wereld, Warren Buffett. En wellicht een advies om nu in de praktijk te brengen. 

Volgens de meeste analisten is de olieprijs de belangrijkste veroorzaker van de gedaalde beurskoersen. Met het advies van Warren Buffett in het achterhoofd hebben wij 3 Trends geselecteerd met stevige groeiverwachtingen die in de afgelopen periode ook behoorlijk gedaald zijn maar niets met de olie-industrie te maken hebben. Wellicht een mooi moment om met beleggen in Trends te starten.

 

3 Trends met stevige groeiverwachtingen
 

Rendement belegging in Trend Online Gaming  Rendement belegging in Trend Medische Apparaten  Rendement belegging in Trend Online Shopping

 

 

     Ontdek alle Trends van Trend Invest  Open nu uw eigen Trend Invest rekening

 

* Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

Het rendement van de Trend Online Gaming van 33,0% is berekend op grond van (1) een simulatie van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de betreffende Trend vanaf 21 januari 2015 tot aan de startdatum (17 november 2015) en (2) de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend vanaf de startdatum van de Trend tot en met 21 januari 2016. Het rendement van de Trend Medische Apparaten van 10,2% is berekend op grond van (1) een simulatie van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de betreffende Trend vanaf 21 januari 2015 tot aan de startdatum (17 juni 2015) en (2) de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend vanaf de startdatum van de Trend tot en met 21 januari 2016. Het rendement van de Trend Online Shopping van 9,8% is berekend op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de betreffende Trend vanaf 21 januari 2015 tot en met 21 januari 2016. De werkelijke en fictieve rendementen betreffen resultaten uit het verleden en vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De weergegeven rendementen betreffen bruto-resultaten. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten variërend tussen de 0,45% en 0,9%.