Anders geld beleggen bij Trend Invest

Anders beleggen

Auteur:

Beleggen is eigenlijk voortdurend keuzes maken. Kies ik voor aandeel A of voor aandeel B, het ene beleggingsfonds of het andere? Maar je kunt het ook anders aanpakken. Ga eens na welke ontwikkelingen en trends je om je heen ziet. En welke naar jouw eigen oordeel het krachtigst en meest verstrekkend zullen zijn. Dan ben je niet meer bezig om individuele aandelen of beleggingsfondsen te selecteren, maar beleg je in ontwikkelingen waarin je zelf gelooft. 

Wat zie je om je heen? Welke ontwikkelingen vallen op? Iedereen gelooft wel in bepaalde zaken. Zoals de opkomst van schone energie. Of de verdere groei van e-commerce. Of elektrische auto’s. Ontwikkelingen die niet meer te stuiten lijken. En ontwikkelingen waar je als belegger een mooi graantje van mee kunt pikken. Dus in plaats van steeds maar weer te kiezen tussen het ene aandeel of beleggingsfonds of het andere, kun je bij het beleggen ook een ander uitgangspunt nemen. Beleggen in een aantal ontwikkelingen die lijken door te zetten. In trends waarin je zelf gelooft.

Smartphones

Sommige trends zetten echt door, andere ‘sterven’ in schoonheid. Maar als een trend doorzet, kan dat ook voor beleggers zeer interessant zijn. Wie 5 jaar geleden de gigantische groei van de verkoop van smartphones had voorzien, had daar bijzonder goed mee geboerd. Marktleider Apple boekte de afgelopen 5 jaar een koersstijging van circa 300%.

Leuk en spannend

Beleggen vanuit een overtuiging dat een bepaalde trend in belang en kracht zal toenemen, is anders dan ‘gewoon’ beleggen. Omdat je als belegger helemaal je eigen geloof in een bepaalde ontwikkeling volgt. Dat maakt het anders, spannender, leuker. Meer aansluitend bij een algemeen menselijke behoefte om te denken en te handelen vanuit je eigen visie.

Een wereld van beleggingskansen

Trend Invest biedt beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een wereld van beleggingskansen. Zo kan er bijvoorbeeld belegd worden in zonne-energie of in de sterk groeiende markt van cyber security. Of in online shopping. En wat te denken van 3D-printing, een markt waarvan verwacht wordt dat die de komende jaren met honderden procenten zal groeien. En sinds kort ook in biotech.

Ontdek deze nieuwe manier van beleggen >>


* Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Trend Invest is een handelsnaam van Wijs & van Oostveen B.V.