Bright New World beleggingsfonds

Beleggen in 11 groeisectoren

Auteur:

Bij Trend Invest hebben beleggers de keuze uit een aantal Trends om in te beleggen. Maar wil je nou beleggen in een groot aantal ontwikkelingen, dan is Bright New World wellicht een mooi alternatief. Dit beleggingsfonds belegt in 11 snelgroeiende sectoren die bovendien ook nog eens een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Beleggingsfonds Bright New World

Onder meer robotica, duurzame energie, biotech en zelfrijdende auto’s zijn vertegenwoordigd. De minimale inleg bedraagt € 2.500,-. Het fonds staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bekijk alle sectoren waarin Bright New World belegt>>

Bekijk de rendementen van Bright New World>>

* Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.