kansen beleggers techrevolutie

Mooie kansen voor beleggers door technologische revolutie

Auteur:

We zitten midden in een economische revolutie: de technologische revolutie. En dat biedt beleggers mooie kansen. Want er zijn heel veel bedrijven die groeien als kool. En groei en rendement gaan op de beurs vaak hand in hand.

Hoe hard die bedrijven groeien blijkt wel uit het feit dat de top 5 van grootste bedrijven ter wereld allemaal techbedrijven zijn. En als we naar de toekomst kijken dan mag je verwachten dat innovatieve techbedrijven gewoon hard zullen blijven groeien. Momenteel variëren de groeiverwachtingen van gemiddeld 5,3% voor de sector medische apparaten (bron: BCC Research) tot bijna 80% voor de sector blockchain (bron: Business Wire).* Jaarlijks! Dat is een stuk hoger dan bedrijven die binnen de oude economie actief zijn.

Hoe pak je het aan?

Niet alleen de groei is hoger, dat geldt vaak ook voor de rendementen. Maar hoe pak je het aan als je in robotica wil beleggen? Of wanneer je als belegger kansen ziet bij blockchain of social media? Op de Nederlandse beurs vind je doorgaans in ieder geval niet de bedrijven die je zoekt. Je moet speuren op beurzen in Duitsland, Japan, China en vooral de VS. En je bent als belegger dan niet op zoek naar één bedrijf, maar naar meerdere. Want je wilt als belegger ook spreiding.

Trend Invest uitkomst voor beleggers

Trend Invest is dan een uitkomst. Dit beleggersplatform maakt het echt makkelijk voor beleggers. Je belegt zelf, maar het zoeken is al gedaan. Want bij Trend Invest beleg je heel eenvoudig in een selectie robotica-aandelen. Of zonne-energie aandelen. Of blockchainaandelen.

Enorme kansen voor beleggers

Steeds meer beleggers zien dat de technologische revolutie enorme kansen biedt. En steeds meer beleggers beleggen daadwerkelijk in die snelgroeiende sectoren en ontwikkelingen. En steeds meer beleggers doen dat met Trend Invest. Want Trend Invest maakt beleggen in groei gemakkelijk.
 

   

 

* In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.