Nieuwe vermogensbeheer dienstverlening Wijs & van Oostveen

Nieuw: beleggen in innovatie

Auteur:

Wijs & van Oostveen is met een nieuwe dienstverlening gestart: Innovation Asset Management. Vermogensbeheer waarbij beleggen in aandelen van snelgroeiende, innovatieve bedrijven centraal staat. “Wij merken duidelijk dat er bij beleggers een groeiende belangstelling is voor innovaties zoals robotica, cyber security en online shopping,” aldus Martijn Meijer, directeur vermogensbeheer bij de Amsterdamse vermogensbeheerder. “Steeds meer beleggers ontdekken de forse groeipotenties van innovatieve sectoren. En ze zien mooie kansen om rendement te maken. Dat is natuurlijk logisch. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de rendementen van aandelen uit de roboticasector over de afgelopen tijd. Of die van social media-bedrijven of van de online gaming-sector,” aldus Meijer.

Twee andere beleggingsmogelijkheden

Met Trend Invest en het beleggingsfonds Bright New World biedt Wijs & van Oostveen al 2 beleggingsmogelijkheden op dit gebied.

Meer informatie over Innovation Asset Management

Innovation Asset Management heeft een ondergrens van € 250.000,-. Ga naar www.innovationassetmanagement.nl voor meer informatie.
 

Wijs  & van Oostveen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.