blockchain voor goede doelen

Blockchain en goede doelen

Auteur:

De ontwikkelingen bij blockchain gaan erg hard. Onder meer in de financiële wereld zijn bijvoorbeeld banken en verzekeraars druk bezig om deze techniek te implementeren. Maar ook op tal van andere gebieden is men bezig. Een opvallende ontwikkeling is die op het gebied van goede doelen.

U zult het wel herkennen. "Je doet een donatie aan een goed doel”. Maar je vraagt je tegelijkertijd ook af hoeveel van de donatie eigenlijk daar aankomt waar het terecht moet komen. En hoeveel blijft er aan de “strijkstok” hangen. Met het gebruik van blockchain kan dit probleem worden opgelost. Als donateur krijg je dan precies te zien wat er met je donatie gebeurt. Een prachtige oplossing voor een oud dilemma. Een aantal goede doelen organisaties werken al met blockchain, terwijl bijna alle andere serieuze organisaties nu bezig zijn met het bekijken van de mogelijkheden om gebruik te maken van blockchain.

Trend Blockchain
Voor beleggers die gespreid willen beleggen in deze bijzondere sector heeft Trend Invest de Trend Blockchain. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie of als u de Trend wilt aankopen. 

   

* Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.