Brexit of geen Brexit, beleg in groei

Brexit of geen Brexit

Auteur:

Morgen valt de beslissing. Brexit of geen Brexit. De vraag of Groot Brittannië in de EU blijft zorgt al weken voor onzekerheid op de beurs. Een eventueel vertrek van de Britten zou nadelig zijn voor de toch al povere economische groei in Europa.

Afijn, morgenavond hebben we duidelijkheid. Maar als ik even verder kijk dan zie ik meer ontwikkelingen die voor onzekerheid kunnen zorgen. Bijvoorbeeld een verhoging van de rente in de VS. Of de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Wat gaat er gebeuren als Trump die wint?

Allemaal onzekerheden dus. Maar als er onzekerheid is, of het nu Brexit is, renteverhogingen of de Amerikaanse presidentsverkiezingen: ga gewoon op zoek naar groei. Dat is mijn devies. Groei is doorgaans immers de motor voor rendement! Dan hoef je niet te speculeren wat de gevolgen van Brexit en dergelijke zullen zijn. En beleggers die kiezen voor groei worden daar in de praktijk ook vaak voor beloond. Vooral als je een belegger bent met een horizon die wat verder reikt dan een paar maanden.

En groei is volop te vinden. Kijk maar eens naar de ontwikkelingen bij bijvoorbeeld:

• duurzame energie
• online shopping
• medische apparaten
• robotica
• online gaming*

En met Trend Invest kan je daar heel gemakkelijk en efficiënt in beleggen. Doe wat heel veel beleggers voor u ook al hebben gedaan; open uw eigen Trend Invest rekening en start met beleggen in groei. U bent van harte welkom!

Top 3 2016 Trends van Trend Invest

 

Zo werkt beleggen in de Trends van Trend InvestOntdek alle Trends voor beleggers bij Trend Invest

 

Alle informatie van Trend Invest over de rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Het rendement van de Trend is berekend van 31 december 2015 t/m 20 juni 2016 op grond van (1) een simulatie van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend tot aan de startdatum van de Trend en (2) de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend vanaf de startdatum van de Trend. Op www.trendinvest.nl staat per Trend aangegeven vanaf welke datum de betreffende Trend van start is gegaan. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten variërend tussen de 0,45% en 0,9%.