Drie populairste Trends Trend Invest bij beleggers

De 3 meest populaire Trends bij Trend Invest

Auteur:

Trend Invest biedt inmiddels 14 verschillende Trends aan waarin beleggers met één druk op de knop eenvoudig en breed gespreid kunnen investeren. In de eerste helft van dit jaar sprongen drie Trends er qua populariteit uit.
 

1. Zonne-energie

Deze Trend is duidelijk de populairste bij de beleggers van Trend Invest. Steeds meer beleggers weten dat door voortdurende innovaties de kostprijs van elektriciteit opgewekt met zonne-energie zo snel daalt, dat dit soort energie binnen enkele jaren in steeds meer landen kan concurreren met energie opgewekt met fossiele brandstoffen. Daarnaast wordt er binnen de sector voortdurend gewerkt aan bijzondere innovaties. Bijvoorbeeld om de zonnecellen – die nu al mooi onzichtbaar kunnen worden weggewerkt op bijvoorbeeld daken – nog ‘onzichtbaarder’ te maken. Zo zijn er experimenten met zonnecellen die niet op het dak worden geplaatst, maar die het dak zijn. Ook wordt er gewerkt aan glas, bijvoorbeeld voor huizen, waarin de zonnecellen al onzichtbaar verwerkt zijn.

Het rendement van deze Trend in de eerste zes maanden van 2015 was +44,1%.*

 

2. Biotech

Beleggers die breed gespreid in biotechaandelen investeren, hebben daar al jaren plezier van. Beleggers die bij Trend Invest de Trend Biotech kochten (de op één na populairste Trend momenteel), verwachten dat er nog meer in het vat zit. Daar zouden ze heel goed gelijk in kunnen krijgen. Onderzoeksbureaus zijn heel positief over de groei van de markt. Zo gaat bijvoorbeeld het Amerikaanse onderzoeksbureau Grand View Research ervan uit dat de biotechmarkt in 2020 een omvang van $ 608 miljard zal hebben, een groei van meer dan 100% vanaf het huidige niveau.

Het rendement van deze Trend in de eerste zes maanden van 2015 was +24,9%.*

 

3. Cyber Security

De nummer 3 van meest populaire Trends bij Trend Invest is Cyber Security. Het is niet echt een verrassing dat zoveel beleggers voor deze Trend kiezen. Want bijna iedere dag is er wel nieuws over cybercriminaliteit. Zo werden de Duitse Bondsdag en het Witte Huis gehackt. Ook cyberaanvallen op taxibedrijf Uber, ‘ons’ ASML, de digitale bankroof waarbij cyberrovers $ 1 miljard buitmaakten bij verschillende banken en de aanval op het computersysteem van het vliegveld van Warschau waren dit jaar groot nieuws. Bedrijven en overheden hebben dus simpelweg geen andere keuze dan telkens weer te investeren in software en hardware waarmee ze de cybercriminelen van het lijf kunnen houden. Dat betekent stijgende omzetten en winsten voor deze ondernemingen. En dat zien beleggers terug in stijgende koersen van deze bedrijven.

Het rendement van deze Trend in de eerste zes maanden van 2015 was +33,2%.*


Trends kopen

Trend Invest biedt beleggers die willen investeren in zonne-energie, biotech of cyber security de mogelijkheid om met 1 druk op de knop breed gespreid te beleggen in deze Trends. Hier kunt u de Trends aankopen.

Bent u nog geen cliënt bij Trend Invest? Open dan eerst uw eigen Trend Invest-rekening (minimale inleg
€ 2.500,-).

Ontdek alle Trends van Trend Invest       Koop een belegging in een van de Trends van Trend Invest        


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.
 

* Het rendement is berekend vanaf 1 januari 2015 tot en met 30 juni 2015 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. Het weergegeven rendement betreft een resultaat uit het verleden. Deze vormt geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het weergegeven rendement betreft een bruto-resultaat. Het rendement is berekend exclusief de kosten voor aan- en verkopen variërend tussen de 0,45% en 0,9%, de kosten voor het ontvangen van beleggingsaanbevelingen (€ 7,50 per kwartaal) en, indien u daarvan gebruik wilt maken, de kosten van de Trend Update van 0,8% per jaar.