groei techondernemingen

De snelle opmars van innovatieve techbedrijven

Auteur:

Werkelijk in sneltreinvaart zijn innovatieve techondernemingen als Amazon, Facebook en Apple tot de grootste ter wereld gaan horen. Door de sterk stijgende omzetten en exploderende winsten zijn ze in een ongehoord tempo uitgegroeid tot megaondernemingen. Sterker nog, de 5 grootste bedrijven ter wereld qua beurswaarde zijn techondernemingen!

Facebook

Het is allemaal razendsnel gegaan. Facebook bijvoorbeeld was 15 jaar geleden nauwelijks het zolderkamertjesniveau ontstegen. En Apple was nog geen 20 jaar geleden zo goed als failliet. Maar door de technologische revolutie en de enorme groei van onder meer ontwikkelingen als social media en online shopping is het heel hard gegaan. Door jarenlang voortdurend sterk groeiende omzetten en megawinsten groeiden veel techbedrijven heel hard. En passeerden ze links en rechts bedrijven uit de ‘oude economie’.

Groei

En de groei is nog lang niet voorbij! Steeds meer beleggers zien ook waar de echt hoge groei zit: bij ondernemingen die volop profiteren van de technologische revolutie. En steeds meer beleggers beleggen ook daadwerkelijk in techondernemingen. En meer en meer beleggers doen dat via Trend Invest. Want Trend Invest maakt het beleggers echt makkelijk. Met selecties van aandelen van verschillende techsectoren en techtrends. Dan hoef je als belegger niet op beurzen in Europa, de VS, Japan en China te gaan speuren naar de juiste bedrijven. Dat stuk huiswerk heeft Trend Invest al gedaan. Waardoor je met een druk op de knop breed gespreid kunt beleggen in bijvoorbeeld Blockchain. Of in Zonne-energie. Of in een van de andere 16 Trends van Trend Invest. (I)


 

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

(I) Deze beleggingsaanbevelingen zijn opgesteld door Robert Schuckink Kool, directeur bij Trend Invest. De heer Schuckink Kool heeft op het moment van publicatie geen eigen positie in de besproken fondsen. Overige meldingen inzake de Wet Marktmisbruik kunt u hier vinden.