Jaap van Duijn verwacht aanhoudende groei online shopping

Jaap van Duijn ziet online shopping doorgroeien

Auteur:

Jaap van Duijn, een van de meest vooraanstaande beleggingsanalisten van Nederland, stelt dat online shopping nog altijd aan kracht wint. Daarom verbaast het hem ook niet dat “de beste belegger van Nederland”, HAL, nu ook in deze trend stapt.

HAL belegt doorgaans in ‘oude economie’ zoals opticienketens en olie gerelateerde beleggingen. Van Duijn: “Maar de beleggingsexperts van HAL weten uiteraard wel waar kansen liggen. Ze zien dat online shopping fors groeit en fors zal blijven groeien de komende jaren. Daarom stappen ze nu met volle overtuiging in online shopping. Eigenlijk wint deze trend alleen maar aan kracht. Ik denk dan ook dat het een verstandige zet van HAL is om in online shopping te stappen.’’

Erg succesvol

HAL is erg succesvol in zijn beleggingsbeleid. De investeringsfirma boekte de laatste 10 jaar zelfs betere beleggingsprestaties dan Warren Buffett, die algemeen erkend wordt als de beste belegger ter wereld. Het belang van 20% dat HAL nam in webwinkel Coolblue, dat vooral consumentenelektronica en witgoed verkoopt, zal verwacht Van Duijn ook aan de goede resultaten van de investeringsfirma bijdragen.

Ook beleggen in online shopping?

Gelooft u, net als Jaap van Duijn, in de verdere groei van online shopping, dan biedt Trend Invest een makkelijke en efficiënte mogelijkheid om hiervan een graantje mee te pikken. Dat kan met de Trend Online Shopping. Hiermee belegt u in één keer breed gespreid in 29 toonaangevende aandelen, zoals het Duitse online modehuis Zalando, het Japanse MonotaRa – online verkoop van onder meer motoronderdelen en handgereedschap – en het Amerikaanse Amazon. (I)

Trend Invest cliënten die de Trend Online Shopping willen aankopen of bijkopen, kunnen hier klikken. Heeft u nog geen Trend Invest-rekening? Open dan eerst uw eigen Trend Invest-rekening. Dit doet u binnen 10 minuten. Start hier.

 

Bekijk de Trend Online Shopping        Open nu uw eigen Trend Invest-rekening    


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

(I) Deze beleggingsaanbevelingen zijn opgesteld door Robert Schuckink Kool, directeur bij Trend Invest. De heer Schuckink Kool heeft op het moment van publicatie geen eigen positie in de besproken fondsen. Overige meldingen inzake de Wet Marktmisbruik kunt u hier vinden.