Gemakkelijker beleggen met Trend Invest

Met Trend Invest wordt beleggen gemakkelijker

Auteur:

Trend Invest kreeg sinds de start vorig jaar november veel aandacht van beleggers en ook in de media. In de artikelen die verschenen, werden verschillende aspecten van Trend Invest belicht. Maar wat volgens mij voor veel beleggers de belangrijkste reden is om te starten met Trend Invest, zag ik in die artikelen niet terug.

Namelijk dat beleggen in trends een stuk makkelijker is dan traditioneel beleggen. Dat zal ik even uitleggen. Bij Trend Invest kijk je in de eerste plaats naar een trend of een veelbelovende ontwikkeling. En het ontdekken daarvan is niet zo heel lastig. Zoals de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie bijvoorbeeld. Of op het gebied van biotech, robotica of prijsvechters in de luchtvaart, die maar marktaandeel blijven afsnoepen van traditionele luchtvaartmaatschappijen.

Lastige klus, aandelen selecteren

Maar de volgende stap is een stuk lastiger. Wat nu als je gelooft in de groei bij prijsvechters in de luchtvaart in de komende decennia? Moet je nu de bekende Ierse prijsvechter Ryanair kopen, of het Engelse easyJet? Of, in de VS, Southwest Airlines of Jetblue Airways? Dat is voor beleggers een welbekend dilemma, waarbij je al snel fouten kunt maken. Aandelen selecteren is een van de moeilijkste dingen die er is. Het zure kan daardoor zijn dat je als belegger een bepaalde trend of ontwikkeling goed inschat, maar in het verkeerde aandeel zit.

Koop de trend breed gespreid

Eigenlijk is dus het identificeren van een kansrijke trend een stuk makkelijker dan de juiste aandelen erbij selecteren. Maar dat selecteren kun je ook omzeilen. Door simpelweg breed gespreid in die trend te beleggen. Dan zullen er zeker aandelen bij zijn die achterblijven bij de ontwikkeling van de gehele trend. Maar ook aandelen die het verrassend goed doen. Het grote voordeel van Trend Invest is dat je met één druk op de knop een brede selectie van aandelen koopt die de trend van je keuze goed vertegenwoordigt. Meestal hebben we het dan over 15 tot wel 30 aandelen. En door het systeem van Trend Invest kan dat ook nog eens een keer tegen lage kosten, ook bij een inleg vanaf € 2500,–.
 
Trend Invest verricht het voorwerk

Je hoeft dus eigenlijk alleen maar te kijken naar een bepaalde ontwikkeling en de vooruitzichten daarbij. En dan bij jezelf vast te stellen: geloof ik er in? De laatste stap, het selecteren van de aandelen, is dan niet nodig. Omdat Trend Invest niet alleen bij prijsvechters, maar ook bij andere krachtige trends al een brede selectie van aandelen heeft geselecteerd die die trends goed vertegenwoordigen. Dat maakt beleggen met Trend Invest juist zo makkelijk en doeltreffend.

Robert Schuckink Kool
Directeur Trend Invest

Ontdek alle Trends van Trend Invest               Open nu uw eigen Trend Invest rekening

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website.