Beleggen belegging aandelen zelfrijdende auto's

Nieuw: beleggen in zelfrijdende auto's

Auteur:

Over 5 à 10 jaar zullen we ze op de weg zien. Auto’s die volledig zelfrijdend zijn. En dat gaat voor een ware aardverschuiving zorgen. Vanaf nu is het mogelijk voor Trend Invest beleggers om hierop in te spelen met de nieuwe Trend Zelfrijdende Auto's.  

Deze Trend bestaat uit 25 internationale aandelen. Vanzelfsprekend is Google (Alphabet) vertegenwoordigd. De Amerikanen steken al jaren veel energie (en dollars) in de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s. En dat geldt ook voor een aantal autoproducenten. Onder meer Tesla, Ford en Daimler zijn voorlopers en investeren veel geld in de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s. 

Daarnaast bestaat de Trend onder meer uit kaartenmakers (TomTom), chipproducenten en leveranciers van auto-onderdelen. 

Beleggen in Trend Zelfrijdende Auto's
Bent u al client bij Trend Invest, dan kunt u de Trend Zelfrijdende Auto's eenvoudig aankopen via uw Trend Invest-rekening. Bent u nog geen cliënt, open dan eerst een Trend Invest-rekening (minimale storting € 10.000,-, aankopen vanaf € 5.000,-). 

       

*Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.