Beleggingsfonds Bright New World

Nieuw: Bright New World

Auteur:

Sinds 1 januari is Nederland een nieuw beleggingsfonds rijker: Bright New World. Bright New World heeft grote overeenkomsten met Trend Invest. Want bij zowel Bright New World als Trend Invest gaat het om beleggen in snelgroeiende sectoren. Een bewuste keuze, want groei en rendement horen immers bij elkaar.

Bijdrage betere wereld

Aanvullend is dat de sectoren die in Bright New World zijn opgenomen aanwijsbaar een bijdrage moeten leveren aan een betere wereld. Zo zijn de sectoren duurzame energie, biotech en medische apparaten vertegenwoordigd binnen het fonds.

Beleggen in 11 verschillende sectoren

Bij Trend Invest kies je als belegger voor een of meerdere sectoren waarin je gelooft. Met Bright New World beleg je met één druk op de knop in 11 snelgroeiende sectoren tegelijk. In totaal zijn in Bright New World ruim 175 verschillende aandelen opgenomen. Een brede spreiding dus.

Aan- en verkopen van Bright New World kan elke week. Instappen kan al vanaf € 2.500,-.


       
 

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht.