Nieuw: Beleggen in blockchain

Veel deskundigen verwachten dat blockchain de meest revolutionaire ontwikkeling wordt sinds het internet. Ze verwachten dat blockchain de potentie heeft om ons dagelijks leven behoorlijk te veranderen. En dat het zal zorgen voor grote veranderingen voor tal van sectoren, waaronder ook zeker de financiële sector.

Anderen verwachten dat de komst van blockchain vooralsnog voor veel minder verandering zal zorgen in ons dagelijkse leven. Dat blockchain vooral “onder de motorkap” bij bijvoorbeeld banken, verzekeraars en overheden zal zorgen voor veel meer efficientie in de administratieve systemen. En voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Maar dat de vooruitzichten voor blockchain zeer veelbelovend zijn, daar is zo’n beetje iedereen het wel over eens. Dat komt ook tot uiting in de groeiverwachtingen van gerenommeerde onderzoeksbureaus voor de komende jaren. Die variëren van gemiddeld zo’n 40% per jaar tot gemiddeld bijna 80% per jaar.

Trend blockchain

Voor beleggers, die willen beleggen in blockchain, biedt Trend Invest nu de Trend Blockchain. De trend bestaat uit 20 aandelen van bedrijven, die allemaal een vooraanstaande positie hebben als het op blockchain aankomt. Bent u al client bij Trend Invest, dan kunt u de Trend Blockchain eenvoudig aankopen via uw Trend Invest-rekening. Bent u nog geen cliënt, open dan eerst een Trend Invest-rekening (minimale storting € 10.000,-, aankopen vanaf € 5.000,-).

 

    

 

*Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.