Opnieuw mooie rendementen*

Auteur:

Ook 2020 was voor Trend Invest beleggers weer een heel mooi jaar. Bijna alle Trends scoorden veel beter dan de AEX-index. Zonne-energie was vorig jaar de Trend met het hoogste rendement. Maar bijvoorbeeld ook Online Shopping, Online Gaming en Duurzame Energie behaalden hele hoge rendementen.*

Trend Invest biedt beleggers de mogelijkheid om eenvoudig en effectief te beleggen in snelgroeiende ontwikkelingen. Belegger die precies willen weten hoe Trend Invest werkt, lezen dat hier. 

Het afgelopen jaar zijn veel nieuwe beleggers gestart met Trend Invest. En daar hebben ze zeker geen spijt van gehad. Kijk maar eens naar de rendementen.

Het is al mogelijk om een rekening te openen vanaf € 10.000,-. 

* Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

De rendementen zijn behaald in de periode van 31 december 2019 tot en met 31 december 2020 en zijn berekend op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.