Rendement robots beleggers

Rendement maken met robots

Auteur:

Robotica is booming. Op steeds meer plekken worden robots ingezet. In de fabriek, op de boerderij, in het ziekenhuis. Robotica groeit dan ook hard. De komende 5 jaar met zo’n 40% per jaar (bron: Myria). Beleggers in robotica-aandelen boeken dan ook hele mooie rendementen. En gezien de groeiverwachtingen lijkt er nog veel meer in het vat te zitten.

Meer kansen

Niet alleen robotica biedt beleggers mooie kansen. Ook sectoren zoals social media, online gaming, biotech, cyber security en 3D-printing groeien erg hard en zijn dus interessant voor beleggers

Beleggen in snel groeiende trends doe je met Trend Invest. Eenvoudig en effectief. Bekijk hier alle Trends.

     
 

*Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

Het rendement van 41,7% is behaald in de periode van 1 januari 2017 t/m 2 november 2017 en is berekend op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicatorvoor toekomstige resultaten. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.