Overzicht met rendementen Trends Trend Invest

Tot wel 54,8% rendement*

Auteur:

Bij Trend Invest kun je beleggen in 14 verschillende sectoren (Trends). Deze sectoren hebben één ding gemeen: ze groeien bovengemiddeld hard. En deze bovengemiddelde groei vertaalt zich in stevige rendementen. Zo hebben beleggers in de Trend Social Media in het afgelopen jaar een rendement geboekt van maar liefst 54,8%. Maar ook beleggers in Online Gaming (46,3%) en Prijsvechters (31,6%) boekten hele mooie resultaten. Hieronder hebben wij de rendementen van alle Trends van Trend Invest op een rij gezet. 

             

                     

                                  

                                             

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Het jaarrendement van de Trends is berekend vanaf 30 juni 2016 tot en met 30 juni 2017 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trends. Het YTD-rendement van de Trends is berekend vanaf 31 december 2016 tot en met 30 juni 2017 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trends. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.