Richard van Hooijdonk Welcome to the future

Theatershow ‘Welcome to the future’ volgeboekt

Auteur:

Woensdag 29 november aanstaande vindt in ’t Spant in Bussum de theatershow ‘Welcome to the future’ plaats, waarvoor Trend Invest haar relaties heeft uitgenodigd. Vanwege de grote belangstelling was deze theatershow snel volgeboekt. De mogelijkheid bestaat dat er volgend jaar nieuwe theatershows worden ingepland.

De wereld verandert in snel tempo. Robots maken straks deel uit van ons leven. We wonen in slimme woningen en gebruiken zelfrijdende auto’s die zo uit de 3D-printer rollen. Onze gezondheid gaat vooruit omdat sensoren in ons lichaam tijdig op ziekten wijzen. Veel banen zullen verdwijnen. En nieuwe banen zullen ontstaan. 

Ja, het gaat snel. Razendsnel. Waar staan we over 5 jaar? En over 10 jaar?

Die vragen beantwoordt Richard van Hooijdonk in zijn theatershow “Welcome to the future”. Trendwatcher Richard van Hooijdonk is onder meer bekend van RTL, BNR, VARA/BNN en is gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Richard is momenteel een van de meest gevraagde sprekers van Nederland.

Nieuwe theatershows

De mogelijkheid bestaat dat er volgend jaar nieuwe theatershows worden ingepland op verschillende locaties in Nederland. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.