Top 3 best presterende Trends Trend Invest

Top 3 best presterende Trends in 2017

Auteur:

De meeste Trends zijn het beleggingsjaar 2017 goed begonnen. Hieronder een overzicht van de 3 Trends die tot dusver in 2017 het hoogste rendement hebben geboekten.

Online Gaming: +14,7% rendement

Online gamingbedrijven brengen met regelmaat kaskrakers uit. Niet veel mensen zal bijvoorbeeld de Pokémon-rage vorig jaar ontgaan zijn. Als een game ontwikkeld is, zijn de kosten van verveelvoudiging en verspreiding relatief laag. Daarom hebben deze bedrijven erg hoge winstmarges.

Trend Social Media: +12,8% rendement

Nog steeds maken veel nieuwe gebruikers een social media-account aan. En de groei is er ook de komende jaren nog lang niet uit. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor niet meer op televisie te adverteren maar hun klanten online te vinden. Recent zette het Duitse Adidas die stap.

Robotica: +12,3% rendement

Het aantal verkocht industriële robots stijgt de komende jaren spectaculair. Daarnaast worden robots op steeds meer terreinen ingezet. Onder meer in de zorg en in het onderwijs.
 

     


* Het rendement is berekend vanaf 1 januari 2017 tot 23 maart 2017 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. Het rendement is berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en 7,50 euro per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.