Robert Schuckink Kool over start Trend Invest

Trend Invest slaat aan

Auteur:

Ik denk nog regelmatig terug aan 1 november vorig jaar. Toen gingen we na een voorbereiding van ongeveer een jaar van start met Trend Invest. Best spannend. Het leuke was dat De Telegraaf lucht van ons initiatief had gekregen en op zaterdag 1 november een informatief en zeer positief artikel over Trend Invest in de krant publiceerde. Dat was natuurlijk een mooie start.

Als ik na circa een half jaar terugkijk, denk ik dat we best een beetje tevreden kunnen zijn over de ontwikkelingen bij Trend Invest. We krijgen veel aandacht van de media. Bijna uitsluitend positief. Al veel beleggers hebben bij ons een start gemaakt met trendbeleggen. Sommigen beginnen met 1 of 2 Trends en kopen dan later andere Trends erbij. Voor mij een bewijs dat Trend Invest aan hun verwachtingen voldoet. Daar word ik blij van. Overigens stappen er ook regelmatig beleggers met 5 of 6 Trends tegelijk in bij Trend Invest.

Rendementen*

Fijn is natuurlijk ook dat we qua rendement ook een vliegende start hebben gemaakt met onze Trends. Vooral bij Zonne-energie, Cyber Security, Online Shopping en Biotech zijn de rendementen fantastisch. Nog beter dan ik verwacht had eigenlijk. Nu is het natuurlijk wel zo dat de ontwikkelingen bij veel Trends heel hard gaan. Er zijn allerlei rapporten van onderzoeksinstituten en analisten waarin een stormachtige groei wordt voorspeld voor trends als Zonne-energie, Cyber Security, Biotech, Online Shopping en Robotica. Ook wordt een enorme groei van de toepassingen van 3D-printing – de enige Trend met een negatief rendement in het afgelopen jaar – voorspeld.

Nieuwe Trends

Ondertussen zitten we niet stil. Twee weken geleden hebben we een nieuwe Trend gelanceerd, Internet of Things. Hierbij gaat het om allerlei apparaten, zoals koelkasten en auto’s, die met elkaar en met internet kunnen communiceren. Eveneens een trend met veel groeipotentieel. Vandaag lanceren we de Trend Gezonde voeding, waarover u meer kunt lezen in een ander artikel in deze nieuwsbrief. En achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Trends, zoals Prijsvechters in de Lucht en Start-Ups, die we waarschijnlijk nog voor de zomer zullen lanceren.

Optimaliseren

Daarnaast zijn we druk doende om te onderzoeken hoe we de dienstverlenging aan u, onze cliënt, kunnen optimaliseren. Hebt u daarvoor ideeën of suggesties, dan stellen we het zeer op prijs als u die met ons deelt. Dat kunt u doen per mail, info@trendinvest.nl. Maar u kunt ons ook gewoon bellen: 020 - 522 20 70. Dat gaat heel makkelijk, want bij ons hoeft u niet door een eindeloos keuzemenu en komt u ook niet uit bij een callcentrum. U krijgt gewoon een van onze telefonistes aan de lijn, die u graag doorverbindt naar mij of een van mijn collega's.

Wij horen graag van u.

Robert Schuckink Kool
Directeur Trend Invest

 

Ontdek alle Trends van Trend Invest         Koop een belegging in een van de Trends van Trend Invest


Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op de website. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze helpdesk: 020 522 20 70.

* Het rendement vanaf de start van de Trend Zonne-energie (startdatum: 7 oktober 2014), Trend Cyber Security (startdatum: 2 oktober 2014), Trend Online Shopping (startdatum: 6 oktober 2014) en Trend Biotech (startdatum 5 januari 2015) is berekend op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de betreffende Trend. Het weergegeven rendement betreft een resultaat uit het verleden. Deze vormt geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het weergegeven rendement betreft een bruto-resultaat. Dit rendement is berekend exclusief de kosten voor aan- en verkopen variërend tussen de 0,45% en 0,9%, de kosten voor het ontvangen van beleggingsaanbevelingen (€ 7,50 per kwartaal) en, indien u daarvan gebruik wilt maken, de kosten van de Trend Update van 0,8% per jaar.