Beleggingen in Trends presteren beter dan AEX-Index

Trends verslaan de AEX

Auteur:

Trends groeien vaak hard. En dat kan voor beleggers interessant zijn. Want trends doen het vaak (veel) beter dan de AEX.

De meest krachtige trend van de afgelopen 10 jaar is waarschijnlijk wel de opkomst van de smartphone geweest. Beleggers die daar tijdig op hebben ingespeeld hebben natuurlijk fantastische rendementen geboekt.

Maar ook andere trends hebben het de afgelopen jaren goed gedaan. In de regel veel beter dan de AEX-Index. Hieronder een overzicht van beleggingsmogelijkheden in trends via Trend Invest. Klik op de Trend en ga naar de grafiekmodule en bekijk het rendement.

Trends


Niet alleen hebben deze Trends het in het verleden beter gedaan dan de AEX-Index, ze hebben ook stuk voor stuk mooie groeiverwachtingen.

Een Trend bestaat uit gemiddeld 15 aandelen. Dus je bent altijd goed gespreid. En je weet precies in welke aandelen je belegt. De meeste Trends zijn gebaseerd op snelgroeiende trends. Maar er zijn ook Trends opgebouwd rond een thema, zoals “Beleggen als Warren Buffett”.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan met de buttons hieronder hoe Trend Invest werkt. Of bekijk al onze Trends.

Zo werkt beleggen bij Trend Invest      Ontdek alle Trends van Trend Invest


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.