Waarom beleggen bij Trend Invest

Waarom beleggers kiezen voor Trend Invest

Auteur:

Innovatieve sectoren, veelal technologisch gedreven, groeien over het algemeen fors. En de groeiverwachtingen zijn vaak erg mooi. Dat zien beleggers ook. 

Beursgenoteerde bedrijven in snelgroeiende sectoren

De meeste beursgenoteerde bedrijven die in deze snelgroeiende sectoren actief zijn vinden we vooral in het buitenland. In Europa. Maar met name in de V.S. en in Azië. Dat maakt het voor beleggers vaak knap lastig. Want je zult je goed moeten verdiepen in deze bedrijven voordat je instapt. Daarnaast is spreiding natuurlijk belangrijk. Want je zal maar net in dat ene robotica-aandeel zitten dat het even niet goed doet, terwijl andere robotica-aandelen lekker stijgen.

Beleggen met gemak en spreiding

Gemak en spreiding. Dat zijn dan ook de belangrijkste redenen voor veel beleggers om gebruik te maken van Trend Invest. Want een Trend bestaat uit een aantal aandelen, minimaal 11 en oplopend tot 30, waardoor je meteen een mooie spreiding te pakken hebt. Daarnaast speelt gemak een belangrijke rol. Geen tijdrovende studie meer maar een kant en klaar mandje met aandelen. En indien gewenst kunt u dit mandje met aandelen elk kwartaal aanpassen aan de actuele ontwikkelingen.