Robert Schuckink Kool over breed gespreid beleggen

Waarom die brede spreiding bij Trend Invest?

Auteur:

Eén van de vragen die ik vaak van beleggers krijg als het om onze Trends gaat is: waarom stoppen jullie zoveel aandelen in een Trend?

Iedere belegger heeft wel eens meegemaakt dat je een bepaalde ontwikkeling goed inschat, maar je helaas net in dat verkeerde aandeel zit. Het aandeel dat niet goed presteert op de beurs. Hoe breder je spreidt, hoe groter de kans is  dat je wel degelijk beloond wordt wanneer je als belegger een bepaalde trend of ontwikkeling goed inschat. Daarom zoeken we bij Trend Invest naar minstens 15-30 aandelen, als dat mogelijk is, die de Trend echt goed vertegenwoordigen. Dat zijn de toonaangevende internationale aandelen die tezamen een Trend vormen. Waarbij we een aantal vereisten hebben voor de aandelen die we opnemen, zoals minimale beurswaarde. De specificaties van die vereisten zijn per Trend uitgewerkt en onder het kopje ‘specificaties’ op de pagina van de desbetreffende Trend na te lezen.

Giro

En doordat Trend Invest gebruik maakt van een beleggersgiro, kunnen ook beperktere vermogens, vanaf € 2.500, breed worden gespreid. De giro maakt het mogelijk om fracties van aandelen, tot 4 cijfers achter de komma, aan te kopen. Een bijkomend voordeel van de giro is tevens dat de transactiekosten daardoor niet oplopen. Om het nog even samen te vatten: de Trends van Trend Invest zijn breed gespreid, omdat dit zeer aanzienlijk de kans vergroot dat dan geprofiteerd kan worden van de ontwikkelingen binnen zo’n trend of thema. Bijkomend voordeel is dat er fracties kunnen worden gekocht.

Robert Schuckink Kool, directeur Trend Invest

Ontdek de Trends van Trend Invest      Zo werkt beleggen bij Trend Invest     

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.