Slimmer beleggen

Meestal kijk je als belegger naar het aanbod van aandelen en/of beleggingsfondsen en probeer je daar de beste uit te halen. Als je dat goed wilt doen, kost dat nogal wat tijd. Maar je kan het ook anders aanpakken. Kijk om je heen. Welke trends zie je? Steeds meer zonnepanelen. Steeds meer producten die met de 3D printer worden gemaakt. We kopen steeds meer online. Of ben je ervan overtuigd dat we ons in de toekomst beter moeten gaan beschermen tegen cyber criminelen?

Met 1 druk op de knop

Deze aanpak, het signaleren van kansrijke trends, is een stuk gemakkelijker. En vaak ook slimmer. Alleen als je bepaald hebt welke trends het meest kansrijk zijn, begint het lastiger te worden. Want in welke aandelen ga je dan beleggen? Dan biedt Trend Invest uitkomst. Want met 1 druk op de knop beleg je bij Trend Invest in een Trend, een selectie van meestal tussen de 15 en 30 aandelen, die allemaal nauw aansluiten op de trend(s) waarin je gelooft.

Lucratief

Trouwens, dat beleggen in trends erg lucratief kan zijn, bewijst het verleden wel. Kijk maar eens naar de smartphonetrend. Of meer recent de trends in fintech of medische apparaten. En deze laatste twee trends doen het nog steeds erg goed.*

Zo werkt beleggen bij Trend Invest

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico's vindt u op deze website.